FAQ

Waar staat Mediect voor?

Mediect staat voor effectieve huidverzorging van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze producten en garanderen dat je huid er beter gaat uitzien na 7 dagen! Om zulke goede resultaten te geven aan de huid gebruiken wij alleen 100% natuurlijke oliën en ingrediënten in onze producten.

Wat voor producten bieden jullie aan?

Wij zijn altijd bezig met het innoveren van de beauty market. Momenteel bieden wij onze gezichtsmaskers aan maar er zullen zeker meer producten van Mediect worden aangeboden in de toekomst!

Hoe gebruik ik de maskers?

Al onze gezichtsmaskers, behalve de Bubble Masker, bevatten een beschermingslaag. Verwijder die eerst van het masker en brengt de membraam aan op een gereinigde huid. Laat het masker intrekken en verwijder het membraam. De serum die achter blijft op de huid masseer je verder in het gezicht. Zie resultaat na 7 dagen!

Wat maakt jullie maskers zo speciaal?

Onze maskers zijn geproduceerd in Taiwan. Naast Zuid-Korea staat Taiwan hoog in de lijst van landen die ver is met de innovatie van beauty producten. We gebruiken alleen het beste materiaal voor onze maskers die je huid niet laten uitdrogen en het serum volledig laten opnemen door de huid. In onze maskers zitten pure ingrediënten zoals goud en zilver, maar onze aanschafprijs blijft laag zodat iedereen het kan aanschaffen.

Bevatten jullie producten schadelijke stoffen?

Onze producten worden niet op dieren getest en bevatten geen schadelijke stoffen, alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten. Wij willen alleen het beste voor jouw huid!

Delivery

Wat zijn de bezorgkosten?

betekend dus ongestoord shoppen zonder te hoeven denken aan de kosten die erbij komen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL afhankelijk van de grootte van uw pakket.

Wanneer jij je bestelling voor 17:00uur plaatst, ontvang je het de volgende werkdag! Voor België bedraagt de levertijd 1 á 2 werkdagen en is er een gratis levering bij besteding vanaf €40,-.

 

Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag na 15:00 en zaterdag en zondag worden maandag verzonden en kunt u dinsdag thuis verwachten.

Wat als ik nog steeds niet mijn bestelling heb binnen gekregen?

Helaas kan het wel eens voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt in het verzendproces. Indien je binnen 3 werkdagen nog niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via het formulier.

Return

Ben je niet tevreden met je ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk altijd en willen we graag voor je oplossen.

 

Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden. Vergeet niet om het retour formulier bij je retour te verwerken voor de snelste afhandeling. Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

 

Neem contact met ons op voor het retour formulier.